Ποιότητα και εγγύηση

Φωτογραφικό χαρτί Astral 270 gr. cool pearl


Είναι το καλύτερης ποιότητας  φωτογραφικό χαρτί στην αγορά.Αυτό το ειδικό  υλικό δημιουργεί μια crystal clear απεικόνιση της φωτογραφίας σας που θα σας εντυπωσιάσει.


Κapa-Fix


Ένα πανάλαφρο αφρώδες υλικό ειδικά επεξεργασμένο με προφίλ αλουμινίου για να μή στρεβλώνει με το χρόνο.Χρησιμοποιούμε αυτό το συγκεκριμένο ακριβό υλικό για τους πίνακες σας και όχι κάποιο φθηνό υποκατάστατο όπωτ το kapa-mout και kapa-line  .Κι’αυτό γιατί οι δικιές σας φωτογραφίες αξίζουν αυτή τη ποιότητα και παρουσίαση.


Χρώματα εκτύπωσης


Τυπώνουμε στο καλύτερο plotter για το 2010 τον Canon IPF 8300 με τα 12 χρώματα εκτύπωσης. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό,με υψηλής ποιότητας απεικόνιση και εξαιρετική απόδοση που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.


Εργασίες παραγωγής


Όλες οι εργασίεςπαραγωγής του πίνακα  γίνονται στο χώρο μας, στο εργαστήριό μας από ειδικευμένο τεχνίτη στο υλικό kapa-fix.Εργασίες όπως το τέλειο κόψιμο του υλικού,η σωστή επικόλληση του φωτογραφικού υλικού καθώς και το τέλειο φινίρισμα όλων των λεπτομερειών,κάνει το πίνακά σας ξεχωριστό.


Συσκευασία


Δίνουμε μεγάλη προσοχή στη συσκευασία του πίνακά σας. Χρησιμοποιούμε πλαστικό προστατευτικό υλικό με φουσκάλες αέρα και τοποθετείται μέσα στο κουτί από χοντρό χαρτόνι. Έτσι ο πίνακας θα φτάσει στα χέρια σας ακέραιος. Κάθε συσκευασία πίνακα από kapa-fix  περιλαμβάνει ένα δωρεάν σετ από γατζάκια για τον τοίχο.


Εγγύηση


Εγγυόμαστε για την άριστη ποιότητα και εκτύπωση της δικής σας φωτογραφίας σε k-fix. Δίνουμε 100% εγγύηση με επιστροφή όλου του ποσού, ή αλλαγή του πίνακα αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Κι’ αυτό γιατί θέλουμε να έχουμε ενθουσιασμένους φίλους και πελάτες που θα μας συστήσουν ανεπιφύλακτα για την υψηλή ποιότητα της δουλειάς μας.


Έχετε κάποια απορία; Τηλεφωνήστε μας τώρα, στο 2310.420.215, ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα Επικοινωνίας και θα σας τη λύσουμε ΑΜΕΣΩΣ!
Γραφτείτε στο newsletter και κερδίστε έναν καμβά 40x30 εκ. δώρο!
κατασκευή ιστοσελίδων firebit